The Nordic - Simple Branding

Buffetkast op maat

Een moderne TV past niet in het plaatje van een mooie, landelijke woning. Daarom heeft Chris voor de familie Hak een buffetkast gemaakt die tegelijkertijd de TV huisvest. Het resultaat is een kast met veel bergruimte, die perfect aansluit bij de woning en de TV uit het zicht ontneemt.

Boven de TV is extra bergruimte gecreëerd door deurtjes achter de grote openslaande deuren te plaatsen. Erg praktisch, maar ook visueel mooier. Door deze oplossing heeft de kast aan de voorzijde 4 gelijke deuren, wat door de symmetrie, veel rustiger oogt.

"Onze wensen, samen met de ideeën van Chris, hebben tot deze prachtige landelijke kast geleid. Een aanwinst in onze woonkamer."

- Fam Hak

Bekijk meer werk van Chris

Bergruimte op maat
  • Kasten
  • Opbergruimte
Buffetkast op maat
  • Kasten
  • Maatwerk